In In de kinderschoenen

Over en sluiten: In de Kinderschoenen stopt.

Lieve lezers, volgers, geïnteresseerden, bedankt! Ruim anderhalf jaar heb ik met plezier geblogd en mijn zielenroerselen, grapjes, tips, en dagelijks leven op papier gezet. Schrijven is iets dat ik heel graag doe en zal blijven doen. Echter niet meer in de vorm van een blog. De laatste maanden haalde ik niet meer zo’n voldoening uit het bloggen nam het plezier af. En een hobby moet wel leuk blijven, dus heb ik besloten er een punt achter te zetten. Wie weet kan ik in de toekomst mijn schrijfsels op een andere manier kwijt, maar voor nu is het even goed zo.

Voor wie het leuk vindt een kijkje in mijn leven te hebben blijf ik te volgen via Instagram: https://www.instagram.com/tessatroelala/
Mijn twitteraccount heb ik opgeheven en ook de facebookpagina zal straks ‘onzichtbaar’ worden. Iets minder achter mijn laptop en telefoon kan namelijk ook geen kwaad.

Ik hoop dat ik jullie eens heb kunnen laten grinniken, ontspannen, ontroeren of inspireren met een schrijfsel. Het was in elk geval heel tof om de reacties, feedback, complimenten, input en likes te lezen en zien. Bedankt voor alle support! En onthoud: we staan allemaal in de kinderschoenen als het om ouderschap gaat, dus wees lief voor elkaar!

Liefs,
Tessa
In de Kinderschoenen

4 Responses to Over en sluiten: In de Kinderschoenen stopt.

 1. Vlijtig Liesje schreef:

  Jammer Tessa. Je had een leuk blog!

 2. Jeanine schreef:

  Dat meen je niet! Wat jammer Tessa! Hoop je schrijfsels nog eens hier en daar tegen te mogen komen. Wil je een boek gaan schrijven? Ik blijf je sowieso op IG volgen 🙂

  • Tessa schreef:

   Een boek zit nog niet in de planning, of het moet iets van gebundelde columns worden. Maar wie weet kan ik ergens als gastblogger of columnist een plekje vinden 🙂 Voor nu is een korte break in ieder geval even prima. Leuk dat je blijft volgen, dat is wederzijds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *